top of page

Ko su

Gradske njuške?

Gradske njuške su svuda oko nas - sede u lokalnom kafiću grabeći zrake sunca nedeljom popodne, ne stide se da startuju na ulici ili u obliznjem parku, obožavaju duga večernja trčanja uz reku i osećaj vetra na licu, sigurno koračaju trotoarom i kupe sve sto ostane za njima. U kraju ih svi znaju, ali uspevaju čak i neznancima da izmame osmeh na lice. Ponekad tvrdoglavi, ali uvek svoji, šašavi, veseli i urbani, mame poglede, ostavljaju utisak ali i daju pozitivan primer svom okruženju. Ipak zna se gde su najveći heroji - u svom domu, i ne postoji srećniji trenutak od onog kada se tu, posle dugog dana, najzad sretnu sa svojim najboljim prijateljem.

Gradske njuške - to ste ti i tvoj ljubimac, jer “kakav pas takav gazda”!

 

“Gradske njuške” je brend ogrlica za pse, nastao kao rezultat kreativnog naboja, velike ljubavi prema kućnim ljubimcima i života na gradskom asfaltu.

 

Svaka ogrlica i povodac su ručno rađeni, od pažljivo biranih materijala, dobrog kvaliteta, jako velike izdržljivosti i neobično veselih kombinacija boja.

 

Kako je svaka “njuška” drugačija, tako smo uložili mnogo truda da svakoj ogrlici za kuce damo lični pečat, baš kao što ga ima svaki ljubimac i njegov vlasnik.

Prati priču Gradskih njuški na društvenim mrežama.

  • facebook
  • gradske-njuske-instagram
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page